Hans Kazàn Ernstig Ziek

Vrouw Hans Kazàn: “Je ziet hoe ziek hij is, hij is enorm verzwakt”

Vorige week werd illusionist Hans Kazàn (68) met spoed opgenomen in het ziekenhuis vlakbij zijn woonadres in Marbella. Dit liet zijn vrouw weten. Aan RTL Boulevard geeft ze nu een update: “Dit houdt hij niet lang meer vol, hij is enorm ziek”

Hans en zijn familie hebben geen idee wat hij heeft. Hij kan al twee weken geen voedsel binnenhouden en wordt dagelijks onderzocht in het ziekenhuis. “Er is nog niets uit de onderzoeken gekomen”, zo laat zijn vrouw weten. “Je ziet hoe ziek hij is. Hij is veel aan het braken. Dit houdt niet lang meer vol, hij is verzwakt en valt enorm af.”

Hans Kazàn ernstig ziek

Hij kreeg onder andere een kijkoperatie en een hersenscan, die allebei niets uitwezen. Het kan van alles zijn, zo vertelt zijn vrouw. “De artsen zijn er nog mee bezig. Hans is blij dat hij anoniem in het ziekenhuis kan liggen. Als ze hier niks kunnen vinden, wordt hij naar een ander ziekenhuis gebracht. Ze zouden hem nu niet naar huis sturen, dan sterft hij.”

Geen enkele verbetering

Zijn vrouw vervolgt: “Er is tot nu toe geen enkele verbetering, dat is om moedeloos van te worden. Hans zelf houdt vertrouwen en hoopt snel weer aan het werk te gaan, dat doet hij het liefste.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen