Gordon

Gordon ondergaat ingrijpende behandeling: ‘Zo spannend’

Gordon wil meer afvallen om zo zijn diabetes onder controle te krijgen. Daarom laat de zanger donderdag een maagballon plaatsen.

“Je schijnt tussen de 10 en 15 kilo af te vallen in een maandje of drie”, vertelt een zichtbaar nerveuze Gordon. “Ik moet dat ding inslikken. Maar hopen dat ik er niks aan overhoud, geen raar stemmetje of zo.” De ingreep bleek achteraf gelukkig mee te vallen. Gordon heeft naar eigen zeggen nergens last van. “Ik ben nog geen tien minuten binnen geweest”, zegt hij al grappend in een video waarin hij zijn stem heeft omgevormd in een kabouterstemmetje.

https://www.instagram.com/p/CBSwop-HK8h/
https://www.instagram.com/p/CBS7AYwnUC0/

Drank en drugs

Gordon is al langer bezig met zijn gezondheid. Een jaar geleden gooide hij het roer om en nam voorgoed afscheid van de drank en drugs. In januari liet de zanger weten: “Ik heb het idee dat ik lichamelijk sterker ben geworden, meer energie heb en vooral helder in mijn hoofd. Waar ik voorheen zo was afgeleid ben ik nu rustiger en laat dingen gebeuren.” Een mindere kant van zijn afkick-proces is het feit dat hij een stuk eenzamer is geworden, omdat hij niet geconfronteerd wil worden met alle verleidingen die op de loer liggen. “Mijn vriendenkring is uitgedund en mijn zuip en snuif vrienden zijn in geen velden of wegen te bekennen.”

LEES OOK:

DRAMATISCHE SCHEIDING DIRK KUYT: HELFT MILJOENEN VOOR GERTRUDE

NOG MEER DRAMA VOOR MARCO BORSATO: ‘INBRAAK BIJ MOEDER MARY’

ZIEN: HIER VERRIJST NIEUWE VILLA GUUS MEEUWIS

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen