Edo Brunner

Edo Brunner gaat strijd tegen de kilo’s aan: ‘Kledingmaat 3XL’

Edo staat bekend om zijn forse postuur en wil daar nu verandering in brengen. Hij is de strijd tegen de kilo's aangegaan, laat hij aan Weekend weten.

Waar tal van Bekende Nederlanders aan de maagverkleining gaan, wil Edo Brunner op eigen kracht afvallen. ‘Ik heb het met mijn huisarts over een maagverkleining gehad, maar dat vind ik nog te vroeg. Het lijkt me heel heftig, ik heb het gevoel dat ik het zelf kan’, vertelt de acteur. Edo heeft altijd al gejojood met zijn gewicht, maar wil er dit keer echt voor gaan: ‘Ik heb het idee dat het me zelf moet lukken om het in de hand te houden.’

Zijn streefgewicht is niet extreem laag. Hij wil dan ook niet dun worden. ‘Ik heb er geen last van dat ik dik ben, als het maar niet te erg wordt’, aldus Edo. De acteur vindt het op dit moment wel wat te erg, en is daarom op streng dieet. ‘Hoeveel ik moet afvallen doe ik op gevoel, want ik heb een ontzettende hekel aan de weegschaal. Dat is traumatisch, dus dat doe ik niet ik of het goed is. De maat 2XL of 3XL vind ik prima’, besluit hij.

Edo is met oud en nieuw precies twaalf jaar samen met zijn Annelies. Samen hebben ze twee kinderen.

Ook interessant:

In beeld: André en Bridget kunnen niet van elkaar afblijven

Fred van Leer deelt slecht nieuws vanuit zijn ziekenhuisbed

Samantha Steenwijk: ‘Ik moet hard voor mijn relatie vechten’