Charlize Theron

Drie operaties voor Charlize Theron na opnames nieuwe film

Het was pas nadat de opnames van de nieuwe Netflix-film The Old Guard afgerond waren dat Charlize Theron erachter kwam dat ze dusdanig gewond was geraakt tijdens een van haar stunts dat ze drie operaties nodig had om zichzelf weer op te lappen.

De 44-jarige Charlize Theron staat erom bekend zichzelf tot het uiterste te pushen voor het beste resultaat op het witte doek. ‘Als je je in een situatie begeeft waarin je niet 100 procent geeft, lijdt de film eronder’, meent ze. Daarom ging ze dus ook tijdens de opnames van The Old Guard ‘all in’, maar dat ging wel ten koste van haar fysieke gezondheid.

Met nog vijf weken aan scènes te schieten raakte ze gewond, maar liet ze zichzelf niet toe te stoppen met de opnames. ‘Het was onmogelijk om te laten kijken hoe erg het was. Dus ik knokte door. Ik moest nog een hele vechtscène opnemen in vijf dagen tijd met een duim die er tot op het bot af lag,’ vertelt de Zuid-Afrikaanse actrice tegen Stellar Magazine.

Daarbovenop had ze ook nog eens een overbelaste zenuw in haar elleboog. ‘Ik verloor dus eigenlijk alle controle in mijn hand. We draaiden een scène waarbij ik op een paard zat met een hand waar ik niks mee kon. Pas nadat we klaar waren met filmen realiseerde ik me dat ik drie operaties nodig had.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen