Domien Verschuuren

Domien Verschuuren onder het mes: ‘Heel spannend’

Domien Verschuuren is eind vorige maand geopereerd aan een poliep op zijn stemband. Dat onthult de Qmusic-dj maandag op Instagram.

Domien was al een paar maanden hees en had moeite met praten. “Ik schoof het af op verkoudheid en dacht dat het vanzelf wel weg zou trekken. Toen er half februari nog geen verbetering was, besloot ik toch maar eens een afspraak te maken in het ziekenhuis om mijn stembanden op ‘oneffenheden’ te laten checken. Op de beelden was niets geks te zien, naast twee behoorlijk geïrriteerde stembanden: overbelast. De combinatie radio, podcast én theater hakte er blijkbaar in. Als advies kreeg ik vocal massages en – later – logopedie, om mijn stem wat meer rust te geven.”

‘Gênant en frustrerend’

Ook tijdens de noodgedwongen extra rust vanwege de coronacrisis merkte de dj vorige maand nog geen verbetering van zijn stem. “Op de radio begon ‘ie over te slaan. Gênant en frustrerend. Daarom wilde ik nog één keer naar het ziekenhuis, om in ieder geval uit te sluiten dat er echt niets vreemds met mijn stembanden aan de hand was. Dat logopedie op termijn de oplossing zou zijn. Blij dat ik dat heb gedaan, want die middag was er opeens wel degelijk iets te zien: een poliep op mijn linkerstemband.”

Zonder hees randje

Eind vorige maand werd Domien geopereerd. “De operatie bleek makkelijker dan gedacht en nog diezelfde avond sliep ik, zonder poliep, in mijn eigen bed. Het recept voor de dagen daarna bestond uit 48 uur volledige, plus twee weken relatieve stemrust. En dat brengt me bij vandaag! Zonder hees randje terug op de radio.”

De dj hield zijn ingreep bewust geheim omdat hij het spannend vond. “Nu kijk ik er met een goed gevoel op terug en ben ik blij dat ik zonder obstakels kan praten!”

https://www.instagram.com/p/CBdX73bDCYp/

LEES OOK:

DAT WAS SCHRIKKEN: HOND ROMY EN ANTJE MONTEIRO AANGEVALLEN

ZIEN: HIER VERRIJST NIEUWE VILLA GUUS MEEUWIS

DOTAN SCHOOF MOEDER AAN DE KANT: ‘BREUK WAS BESTE KEUZE OOIT’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen