Debby Petter

Debby Petter over hartklachten Youp: ‘Het houdt de spanning erin’

De gezondheid van Youp van ’t Hek laat al een tijdje te wensen over. Eind 2019 werd de cabaretier plotseling onwel op het podium. Toch maakt zijn vrouw Debby zich niet zoveel zorgen.

Met gillende sirenes werd Youp van ’t Hek eind 2019 afgevoerd, maar wat hem mankeerde hield hij voor zichzelf. Een tijd daarvoor moest hij al onder het mes voor een hartoperatie. ‘Ik maak me niet zoveel zorgen om Youp’, zegt Debby luchtig. ‘Zijn hartje doet het heel goed en het houdt de spanning er lekker in zo’, lacht ze.

Onlangs verhuisden Youp en zijn echtgenote Debby van het Vondelpark naar een nieuw huis in dezelfde straat waar ze tien jaar geleden woonden. ‘We zijn terug op de gracht, want daar is het gezelliger’, vertelt ze. ‘Hier is meer reuring. Ik ben steeds de hort op, ik ken alle goede koffietentjes in de buurt. Op de gracht zit je meteen middenin het leven.’

In hun nieuwe huis zit de slaapkamer van Youp en Debby op de eerste verdieping. Een steile trap met gietijzeren spijlen leidt naar de tweede verdieping. Zijn al die trappen geen obstakel? ‘Of ik bang ben dat ik Youp straks onderaan de trap vind? Nee, helemaal niet. Er is prima voor hem gezorgd in het ziekenhuis en hij is goed gerepareerd. Gelijkvloers wonen, hou op, ik moet er niet aan denken’, roept ze.

Ook interessant:

Natasja na omvallen droomhuwelijk Borsato’s: ‘René en ik zijn niet de volgenden’

Pijnlijke liefdesbreuk Rico Verhoeven: Blijft Jacky met lege handen achter?

Lauren Verster over moederschap: ‘Ik heb soms visioenen dat er iets misgaat’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen