Chantal Bles

Chantal Bles staat stil bij bijzondere dag: ‘Blij met deze dag in alle gezondheid’

Chantal Bles heeft iets heel bijzonders te vieren. Haar dochtertje Jada werd vandaag precies een jaar geleden officieel gezond verklaard.

In 2018 werd bij het dochtertje van Chatnal Bles en Robert Doornbos een grote niertumor gevonden. Die werd, samen met uitzaaiingen, verwijderd in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Jada onderging daarna chemotherapie om de uitzaaiingen te bestrijden; de laatste behandeling vond begin 2019 plaats. Vandaag is het een jaar geleden dat het meisje kankervrij werd verklaard. Voor Chantal een moment om even bij stil te staan.

‘Vandaag is een heel bijzondere dag… 💜het is wereld kanker dag. Een dag met veel verdriet voor velen maar ook een dag van vrolijkheid en power voor velen gelukkig! Jada is vandaag, 4 Februari, 1 jaar schoon! Vorige jaar liepen we het @prinsesmaximacentrum uit vol hoop en blijdschap na een lange strijd met ons meisje…’, schrijft ze bij een reeks foto’s op Instagram.

‘Wat een power zit er toch in de kleine lichaampjes! Ontzettend trots ben ik dat wij samen zo sterk staan als gezin. Blij met deze dag in alle gezondheid 💜 samen met onze Jada & Josh! We denken vandaag extra aan iedereen die nog aan het strijden is! Wij hopen met ons verhaal een beetje hoop te kunnen geven aan jullie…’, aldus Chantal.

https://www.instagram.com/p/B8IxtdnhAwI/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

ZIEN: Marco Bakker en Willeke van Ammelrooy zetten huis te koop

De Meilandjes keren terug naar Nederland

Oeps: Déze BN’ers maakten een slippertje