Britney Spears

Broer Britney Spears onthult: zo gaat het écht met zijn zus

Britney Spears’ broer Bryan zegt dat de familie er veel baat bij heeft gehad dat zijn zus al twaalf jaar onder wettelijk toezicht staat. Hij maakt zich dan ook zorgen over hoe het met de zangeres zal gaan als het gezag na 22 augustus door de rechter zou worden opgeheven, vertelde hij donderdag in de podcast As Not Seen on TV.

Britney staat sinds 2008 onder toezicht na een mentale inzinking. Bryan kan zich goed voorstellen dat zijn zus er inmiddels klaar mee is. “Of iemand nou goede bedoelingen heeft of een vervelende houding heeft, als iemand je constant vertelt wat je moet doen, is dat vast frustrerend.”

‘De juiste keuze’

Hij snapt dat sommige fans denken dat de zangeres “tegen haar wil wordt vastgehouden”, maar voegt daaraan toe dat het iets goeds was voor het gezin toen Britney onder toezicht kwam. “Ik denk dat we uiteindelijk de juiste keuze hebben gemaakt.”

Autorijden

Mocht Britney straks weer volledig verantwoordelijk zijn voor haar persoonlijke en financiële beslissingen dan vraagt Bryan af hoe dat zijn zus zal vergaan. “Ze heeft al sinds haar 15e een team van mensen om zich heen, dus loopt iedereen straks weg of wordt dat team kleiner?” Hij voegt daaraan toe dat Britney niet is gewend om bijvoorbeeld zelf reserveringen te maken of auto te rijden. “Ik weet zeker dat het een aanpassing gaat zijn.”

Vader

Britneys vader nam aanvankelijk het gezag over zijn dochter op zich, maar gaf vorig jaar aan dat hij wegens gezondheidsproblemen niet langer verantwoordelijk wilde zijn voor de beslissingen van zijn 38-jarige dochter. Een manager van de zangeres nam het toezicht tijdelijk over.

Verzetten

Deze week zou er via Zoom een bespreking plaatsvinden over de eventuele verlenging van het toezicht. De rechter zou echter hebben besloten de zitting te beëindigen en naar een latere datum te verzetten omdat er fans ongevraagd aanwezig waren en weigerden de virtuele rechtbank te verlaten.

LEES OOK:

WENDY VAN DIJK: ‘IK BEN OPGELICHT VOOR 3 MILJOEN’

PIKANT GEHEIM MAXIME MEILAN ONTDEKT

EERSTE LIEFDESKIEKJE: DÍT IS DE NIEUWE LIEFDE VAN ROEL VAN VELZEN

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen