Anouk Smulders

Anouk Smulders over heftige periode: ‘Ik kon alleen maar slapen en huilen’

Anouk Smulders heeft een heftige tijd achter de rug. Niet alleen zat ze in de knoop met zichzelf, ook stortte ze na de slopende zoektocht naar een donor voor haar zieke zus, volledig in.

“Drie jaar geleden zat ik helemaal niet lekker in mijn vel”, vertelt de presentatrice in een interview met Flair. “Mijn vriendinnen opperden dat ik misschien een midlife crisis had. “Ik was de balans aan het opmaken van de eerste veertig jaar van mijn leven en begon eigenlijk een soort zoektocht naar mezelf. Wat wil ik de komende veertig jaar gaan doen en vooral met wie? Ik heb heel bewust de stekker uit een aantal werkprojecten getrokken om een jaar de tijd te nemen om rustig om me heen te kijken.”

‘Extreem moe’

Anouk vervolgt: “Op mijn achttiende werd ik ontdekt als model en sindsdien had ik alleen maar gewerkt. Ik was extreem moe en huilerig en merkte aan alles dat de rem er op moest, omdat ik anders van de rails zou schieten. Ik was thuis ook helemaal niet de leukste, had een enorm kort lontje.”

Donor

Toen vervolgens ook nog bleek dat haar zus met acute leukemie een stamceltransplantatie nodig had, Anouk geen match was en ze op zoek moesten naar een passende donor, liep haar emmer over. “Nadat er een match in Argentinië was gevonden, stortte ik helemaal in. Ik kon alleen maar slapen en huilen. Alle spanningen van die maanden ervoor kwamen eruit.” Haar man Edwin was in die tijd haar steun en toeverlaat. Anouk: “Bij hem kon ik ook uithuilen, hoefde ik even niet sterk te zijn.”

Bron: Flair

LEES OOK:

WESLEY SNEIJDER VERKLAPT RELATIESTATUS

FRED VAN LEER: ‘EEN RELATIE? IK MOET ER NIET AAN DENKEN’

ZIEN: PAUL DE LEEUW KOCHT MILJOENENPAND VOOR TWEE ZOONS

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen