Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst onthult geslacht baby

Wesly Bronkhorst kan zijn geluk niet op! De volkszanger heeft al een dochter, maar mag binnenkort ook een zoontje verwelkomen.

Speciaal voor familie en vrienden organiseerde Wesly Bronkhorst gisteren een zogeheten ‘gender-revealparty’. Op Instagram plaatste de zanger al een kiekje van zijn dochter tussen roze en blauwe ballonnen, met daarbij de vraag: ‘Wat denken jullie?’. Het grootste deel van zijn volgers antwoordde ‘een jongen/zoon’. En inderdaad: Wesly krijgt een zoontje! Dat heeft hij middels een video aan Shownieuws laten weten.

1 juli maakte Wesly bekend dat hij en zijn vriendin Claudia hun eerste kindje samen verwachten. Wesly heeft al een dochtertje uit een eerder huwelijk; de 10-jarige Beau.

De vonk

Wesly maakte in maart bekend dat hij en Claudia een stelletje zijn. ‘De vonk is overgeslagen na mijn concert in de AFAS zaal’, liet hij destijds weten. De twee kenden elkaar toen al zo’n acht jaar. ‘We zijn altijd goed bevriend geweest en we lachen en hebben het altijd naar ons zin met elkaar.’

LEES OOK:

MARK RUTTE VOOR HET EERST OVER OVERLIJDEN MOEDER: ‘HEFTIGE WEKEN’

GROOT VERLIES VOOR SONJA BAKKER

WENDY VAN DIJK LEGT BESLAG OP HUIS VOORMALIG ZAKENPARTNER ROBBERT BOEKEMA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen