Maxime

‘Tweede kindje voor Maxime Meiland’

Het lijkt erop dat Claire uit Chateau Meiland een zusje of broertje krijgt! Maxime wil namelijk dolgraag een tweede kindje. In de nieuwste aflevering van Chateau Meiland vertelt ze zelfs dat ze al een zaaddonor heeft gevonden.

In de aflevering vertelt Maxime dat ze denkt dat haar dochtertje Claire een broertje of zusje nodig heeft. ‘Papa (Martien, red.) zegt: ze weet niet beter, maar ik weet wel beter. Ik weet hoe leuk het is om een broertje of zusje te hebben. Het is voor de rest van je leven en het is een geschenk’, aldus Maxime. Zo blikt ze terug op haar fijne jeugd met haar zus Montana. ‘Montana en ik schelen natuurlijk pas 18 maanden, dus ik had altijd het idee van: als ik rond mijn dertigste begin met kinderen, dan zou ik wel graag twee achter elkaar willen, zodat ze ook leuk met elkaar kunnen spelen. Ik vond dat als kind altijd heel leuk.’

In de aflevering vertelt ze ook dat haar dochtertje Claire als een verrassing kwam en dat is allemaal niet zo gegaan als ze in gedachten had. ‘Maar het gevoel blijft er dat ik heel graag een tweede wil. Claire is nu twee en ik ben nu echt op het punt dat… als ik er nu te lang mee wacht, is het leeftijdsverschil te groot’, aldus de dochter van Martien.

Omdat Maxime momenteel geen behoefte heeft aan een man, is ze op zoek gegaan naar een donor. En met succes! Ze heeft iemand gevonden… ‘Hij is blond, hij heeft blauwe ogen. Ik heb ook voor hem gekozen omdat hij er zo vriendelijk uitziet en hij is heel erg open en makkelijk in de omgang’, vertelt ze in de uitzending.

Lees ook:

Erica Meiland doet boekje open over seksleven met Martien

Chateau Meiland geeft concurrentie weer het nakijken

Dolenthousiaste Martien: ‘Chateau Meiland is verkocht aan België!’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen