Tommie Christiaan

Tommie Christiaan over zwangerschap: ‘We hadden een tijdslimiet’

Tommie Christiaan kan zijn geluk niet op. De 34-jarige musical-acteur en zijn tien jaar jongere vriendin Jamie Dors, met wie hij twee jaar samen is, verwachten hun eerste kindje samen.

‘We zijn dolgelukkig’, vertelt Tommie aan Weekend. ‘We waren het heel bewust aan het proberen, dus het was erg spannend wat de uitslag van de zwangerschapstest zou zijn. Op het moment dat Jamie ontdekte dat ze zwanger was, lag ik in bed.’ Opeens hoorde Tommie allerlei geluiden vanuit de badkamer: ‘Waaronder lief gesnik. Ik snelde meteen naar beneden waar ik een ontroerde Jamie aantrof, die zei: ‘Ik ben zwanger!’ Daarna hebben we elkaar innig geknuffeld.’

Tijdslimiet

Het gelukkige koppel is heel dankbaar dat het meteen is gelukt. ‘We reali­seren ons heel goed dat het niet iedereen is gegeven om zomaar zwanger te worden, laat staan als je het probeert te plannen. We hadden een tijdslimiet, want vanaf volgend jaar augustus gaat Jamie repeteren voor een grote theaterproductie. Na de zwangerschap wil ze voldoende tijd hebben om weer fit te raken, zodat ze er vol gas voor kan gaan’, aldus Tommie. Als het de afgelopen periode niet was gelukt om zwanger te raken, dan hadden ze het opgeschoven tot na de musical. ‘Het was dus een spannende periode. En al helemaal voor de eerste echo, maar het kindje is gelukkig helemaal gezond’, vertelt hij trots.

Tommie heeft al een dochtertje, Lily van zeven. Hoe zij reageerde op het babynieuws? ‘Sinds Jamie en ik bij elkaar zijn, vraagt zij al: ‘Wanneer gaan jullie een baby maken?’ Dus Lily is nu natuurlijk héél blij. Het was erg tof om haar te kunnen vertellen dat zij straks een broertje of zusje krijgt’, besluit de musical-acteur.

LEES OOK:

JOHN EN JUANI WILLEN WEG UIT POLOPOS

DONNY ROELVINK VERBREEKT STILZWIJGEN OVER RUZIE MET DAVE

ZIEN: ANDRÉ HAZES EN ZOONTJE ZINGEN DUET