André

Te lief: André en Monique genieten van tijd met ‘nieuw gezinslid’ Frenkie

André Hazes en Monique Westenberg hebben gezinsuitbreiding. De twee hebben een hond uit Bonaire geadopteerd. Omdat het nog even duurt voordat Frenkie naar Nederland komt, genieten de twee nu ze nog in Bonaire zijn volop van het samenzijn met hun nieuwe gezinslid.

‘Wat een kans om nog even lekker te zwemmen met deze twee schatjes. Niet normaal hoe lief ze zijn, hoe graag ze samen zijn en hoe aanhankelijk naar ons toe’, schrijft Monique bij een reeks zoete kiekjes.

https://www.instagram.com/p/B3U4hDqgY5_/?utm_source=ig_web_copy_link

Over een paar weken komt Frenkie naar Nederland, samen met haar zusje. ‘Frenkie zit in de opvang met zijn zusje en zij gaat naar mijn lieve vriendin @amalia_samipersad!!!! Zomaar uit het niets besloten zij en haar gezin ook een hond te adopteren en gunnen het deze lieverds samen te blijven’, vertelt Monique.

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat André en Monique een hondje hebben geadopteerd. ‘De afgelopen maanden heb ik er vaak aan gedacht een hond erbij te nemen. Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één’, liet Monique weten. Monique wist in eerste instantie niet goed waarvoor ze moest kiezen: ‘Een teef, een reu, een rashond of een mix, een jonge pup of een adoptie hondje? Ik dacht ‘weet je, laat het gewoon op je afkomen. Hij of zij komt ineens op je pad.’ En dat gebeurde ook. Het gezin werd verliefd op de hond Frenkie. ‘Vanaf het moment dat we de opvang binnen liepen koos hij ons. Hij was niet meer weg te slaan bij André en mij en voelde gelijk vertrouwd.’

https://www.instagram.com/p/B3TLfDmg7fP/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Nieuw gezinslid voor André Hazes en Monique

Stoer: André Hazes jr. showt zijn zwemkunsten op vakantie

André Hazes en Monique samen met hun zoontje op vakantie

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen