Lodewijk Hoekstra

Prachtig babynieuws voor Lodewijk Hoekstra

Lodewijk Hoekstra (44) is in de wolken, want hij is onlangs weer vader geworden. Zijn tien jaar jongere vriendin Renee is in het diepste geheim bevallen van hun tweede kindje: Lotte Linde.

De bevalling in het ziekenhuis is voorspoedig verlopen. ‘Lotte was er binnen zeven uurtjes’, vertelt Lodewijk. ‘Het is wel aanpoten nu, want we hebben ook nog ons zoontje Mats van tweeënhalf en met mijn ex-vrouw Kristel heb ik nog zoon Mels en dochter Diese. Het is af en toe wel een uitdaging, ook voor Renee. Ik ben enorm trots op haar’, aldus de tv-tuinman.

Compleet

Hun pasgeboren dochtertje heeft een dubbele naam gekregen. ‘We vonden het lieve, leuke en aansprekende namen. Daarbij is Linde een knipoog naar de natuur, dat is een heel mooie boom. Ik vind het belangrijk om de kinderen wat van de natuur mee te geven in hun naam’, vertelt Lodewijk. Zijn drie kinderen zijn blij met de komst van Lotte. ‘Mels en Diese zijn heel lief, en vooral heel blij met een lief zusje erbij. Mats is helemaal in de wolken. Hij wil iedere
dag kusjes en knuffels geven aan Lotte. Ik ben blij en gelukkig, tel mijn zegeningen, maar qua gezinsgrootte is dit genoeg. Het is mooi geweest, we zijn compleet. Meer kan ook niet aan, denk ik’, lacht hij.

Unknown 14