Monique

Monique en André verwelkomen nieuw gezinslid: ‘Welkom in je nieuwe leven lief vriendje’

Gezinsuitbreiding in huize Hazes, want Monique en André hebben vandaag hun nieuwe gezinslid verwelkomd. Het gaat om een adoptiehond die naar de naam Frenkie luistert.

Tijdens hun vakantie op Bonaire begin oktober werden Monique en André Hazes tijdens een bezoek aan een hondenopvang helemaal verliefd op Frenkie. ‘Vanaf het moment dat we de opvang binnenliepen, koos hij ons. Hij was niet meer weg te slaan bij André en mij en voelde gelijk vertrouwd’, liet Monique destijds weten over de ontmoeting. Het stel besloot Frenkie te adopteren, alleen zou het wel zo’n drie weken duren voordat hij daadwerkelijk naar Nederland zou komen.

Vandaag was dan eindelijk de grote dag. Op Instagram is te zien dat Frenkie nu bij zijn nieuwe gezinnetje is. ‘Wat gingen de afgelopen 3 weken langzaam voorbij. Iedere dag een sticker plakken, want nog zoveel nachtjes slapen en dan komen Frenkie en Chica naar Nederland. Vanmorgen was de laatste sticker’, schrijft Monique bij een reeks kiekjes én filmpjes van hun nieuwe gezinslid. ‘Dit hondje heeft iets bijzonders voor mij. Herkenning! En ik had van Gioia d’r eerste reactie alles verwacht behalve deze. Ze is zó ontzettend blij dat Frenkie er is. Ik had me geen betere thuiskomst voor hem kunnen bedenken. Welkom in je nieuwe leven lief vriendje.’

https://www.instagram.com/p/B4ac2lYAqO6/?utm_source=ig_web_copy_link

Vorig jaar moest het gezin met veel verdriet afscheid nemen van hun hondje Dunya. Het verlies van hun geliefde Dunya bracht dan ook veel teweeg en de blondine heeft er zelfs een kinderboek aan gewijd. Toch was een nieuw vriendje zoeken voor hun andere hond Gioia een flinke opgave voor het stel. ‘De afgelopen maanden heb ik er vaak aan gedacht een hond erbij te nemen. Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één. Maar waar kies je voor? Een teef, een reu, een rashond of een mix, een jonge pup of een adoptie hondje?’, liet Monique destijds weten. Met de komst van Frenkie is het gezinnetje nu compleet.

Lees ook:

Monique steunt André Hazes in Ahoy!

Nieuw gezinslid voor André Hazes en Monique

Ongekend drama Rachel Hazes: Ook Roxeanne breekt met moeder

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen