Justin Timberlake

Justin Timberlake onthult naam tweede kindje

Justin Timberlake (39) en zijn vrouw Jessica Biel (35) zijn afgelopen zomer de trotse ouders geworden van een zoontje. Veel details gaf het stel niet over hun kleine spruit, maar in een interview onthulde Justin nu tóch zijn naam.

In gesprek met Ellen DeGeneres vertelt Justin: ‘We zijn ontzettend dankbaar dat dit prachtige jongetje in ons leven gekomen is en ik zal je zijn naam vertellen. Hij heet Phineas en hij is simpelweg fantastisch. Ellen, je was een van de eerste personen die we vertelden over de zwangerschap, naast onze directe familie. Phineas is zó lief, ook al slaapt niemand hier in huis meer. Maar dat geeft niet. We zijn dolgelukkig en heel erg dankbaar.’

Rust

Het was Justins voormalige *NSYNC maatje Lance Bass die in september bekend maakte dat Justin en Jessica een baby hadden gekregen. Hoewel dat toen nog niet direct werd bevestigd door zowel Justin als Jessica, zei Lance destijds ‘dat het echt zo was’. Vanwege het coronavirus, en de daarbij behorende quarantaine, kon Jessica haar zwangerschap in alle rust beleven zonder fotografen die continu op de loer lagen. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen