Schermafbeelding 2021 12 06 Om 14.39.21

Het verhaal achter geboortekaartje van pasgeboren dochtertje Jan Dulles en Caroline

Tien dagen geleden kwam het derde kindje van Jan Dulles (46) en zijn vrouw Caroline Mol (31) ter wereld. Eerder werden ze al ouders van zoontje James en dochter Donna-Maria. Donna (3 maanden) overleed vorig jaar december aan de gevolgen van een scheurtje in haar middenrif. Het geboortekaartje van Lina verwijst op prachtige wijze naar hun overleden dochtertje.

Het verhaal achter het mooie geboortekaartje van Lina legt Caroline uit via haar Instagram. Ze schrijft: “Een bijzonder kindje verdient een bijzonder kaartje’.. met die gedachte ging ik op zoek naar hét perfecte geboortekaartje voor onze ‘regenboogbaby’.”

Tekst gaat verder onder post

Betekenis geboortekaartje Lina

Ze legt uit dat ze graag een verwijzing naar Donna wilde in het kaartje. Via via kwam ze bij dit kaartje terecht en toen wist ze het meteen: met wat kleine aanpassingen, wordt dit ons kaartje. Op het kaartje staat de naam: ‘Lina Maria Keuken’, met geboortetijd en gewicht. Daaronder staat ‘Zusje van James & Donna-Maria’. Achter Donna-Maria staat een maantje. Onderaan de kaart zie je een afbeelding van een jongetje dat zijn arm om een baby heeft en naar de maan verwijst. Prachtig!

Reacties Bekend Nederland op kaartje

Het kaartje krijgt veel reacties via Instagram. Zo reageert onder andere Nicolette van Dam: “Prachtig”. Ook Monique Westenberg reageert met een liefdevol hartje en een maantje. Monique Smit laat weten: “Prachtig!”.

Bron: Instagram | Beeld: Screenshot RTL Boulevard

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen