Douwe Bob

Douwe Bob wordt opnieuw vader

Amper een maand na de geboorte van zijn dochter Bobby Lou, kondigt Douwe Bob aan binnenkort opnieuw een kind te verwachten. In een bericht op Instagram schrijft de 29-jarige singer-songwriter dat hij samen met zijn huidige vriendin Anouk een kindje krijgt en dat het een jongetje wordt.

“Wij zijn trots. Anouk en ik krijgen een zoon”, schrijft Douwe Bob bij een zwart-witfoto van hen samen. De zanger onthult ook dat het lang geduurd heeft voor Anouk in verwachting raakte. “We probeerden het al bijna drie jaar en het is bijna vijf maanden geleden dus toch gelukt.” Anouk en Douwe Bob hebben sinds 2018 met tussenpozen een relatie met elkaar.

Op 9 december jongstleden werd Douwe Bob voor het eerst vader. Toen beviel kunstenares Loes van Delft van hun dochter Bobby Lou. De zanger en de kunstenares waren er vanaf de aankondiging van de zwangerschap al duidelijk over dat zij geen relatie met elkaar hebben. Wel speelt de zanger een rol in het leven van zijn dochter. Hij haalt haar ook aan in de aankondiging van de zwangerschap van Anouk. “We houden in welke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en m’n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje.” Douwe Bob sluit zijn bericht af met de woorden: “Het leven is een wervelwind. Ride it.”

Schermafbeelding 2022 01 06 Om 15.40.26

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen