Douwe Bob

Douwe Bob vader geworden van nog een dochtertje

Douwe Bob is in december niet vader geworden van één, maar van twee kinderen. Op Facebook vertelt de 29-jarige zanger dat er naast zijn dochter Bobby Lou, die hij kreeg met kunstenares Loes van Delft, nog een kindje van hem is geboren bij een andere nog onbekende vrouw. Ook kondigde hij donderdag aan dat zijn ex-vriendin Anouk in verwachting is.

“Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen”, zegt de zanger op Facebook. Daarmee doelt hij op het feit dat Yvonne Coldeweijer, die achter het ‘juicekanaal’ Life of Yvonne zit, het nieuws al eerder deelde.

“Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft”, sluit hij zijn verhaal af. Donderdag maakte Douwe Bob bekend dat Anouk vijf maanden zwanger is van hun kind. De zanger heeft met alle drie de vrouwen geen relatie.

Douwe Bob noemde de zwangerschap van zijn ex-vriendin donderdag in RTL Boulevard “onorthodox en misschien niet zoals het heurt”. Toch is hij naar eigen zeggen heel blij en gelukkig. “Ik kan niet wachten tot ik er nog eentje mag verschonen.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen