Wilmer Valderrama

Dochtertje voor Wilmer Valderrama

Beschuit met roze muisjes voor Wilmer Valderrama en zijn verloofde Amanda Pacheco. Het stel verwelkomde vorige week maandag hun eerste kind, een dochtertje. Dat liet de acteur weten via sociale media. Hoe het meisje heet is nog niet bekend gemaakt.

‘Het leven is een reis die constant door blijft gaan. Wanneer we een lichtje in de duisternis nodig hebben, dan worden er engelen naar ons toegestuurd, om ons te laten zien dat we meer kunnen zijn. Onze dochter is direct vanuit de hemel naar ons toegebracht,’ aldus Wilmer, die eraan toevoegde ‘dat we vanaf nu met z’n drietjes zijn’.

Het is zowel voor Wilmer als Amanda hun eerste kind. De twee verloofden zich in januari en kijken uit naar een ‘getrouwd’ leven. ‘Ik ben oprecht blij om in deze fase van mijn leven te zitten. Zowel privé als professioneel voel ik me gelukkig, alles loopt lekker. Ik denk dat ik nu eindelijk de man ben die ik altijd heb willen worden, wat me een rustig gevoel geeft,’ zei Valderrama in een eerder interview.

Voordat Wilmer een vaste relatie kreeg met Amanda, werd hij meerdere malen gelinkt aan bekende vrouwen. Zo zou hij ondermeer iets gehad hebben met Lindsay Lohan, Ashlee Simpson, Mandy Moore en Demi Lovato.

https://www.instagram.com/p/CLkiw7TAslW/