Placeholder

Babynieuws: Bas Muijs wordt weer vader!

Bas Muijs en zijn vriendin Sabine verwachten een derde kind. De presentator en acteur verklapte dit nieuws woensdagochtend in zijn Omroep West-radioprogramma Muijs In De Morgen.

In zijn uitzending maakte Bas Muijs de gezinsuitbreiding bekend door de hartslag van zijn nog ongeboren kind te laten horen. ‘We zijn hartstikke blij en weten inmiddels ook al wat het wordt, want we hebben de zwangerschap een tijdje stilgehouden’, aldus de 43-jarige dj.

Bas en zijn vriendin Sabine hebben al een meisje, Emma (4), en een jongen, Daan (2). ‘Het was zo leuk om te horen. De oudste is een meisje, de tweede een jongen en de derde… wordt weer een meisje’, vertelt hij trots. Met het kindje gaat het goed, maar Sabine heeft het soms wel zwaar met de zwangerschap. ‘Ze heeft namelijk al een behoorlijk buikje’, aldus Bas. ‘Dan ligt ze op de bank en kan ze weinig. Maar dan race ik in en rond het huis om alles te regelen. Ik ben ontzettend blij dat ik dat kan doen.’

Bas, die bekend werd door zijn rol als Stefano Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden, en zijn vriendin Sabine wonen al zo’n negen jaar samen.

Ook interessant:

Gezinsuitbreiding voor Fockeline Ouwerkerk?

Ruud de Wild apetrots op zijn liefje Olcay Gulsen

Britt Scholte moet GTST verlaten: ‘Het kwam als een klap’