Lente Voorhoeve

BABYFOTO: Lente Voorhoeve bevallen van zoontje

Lente Voorhoeve deelt prachtig nieuws! De actrice en haar man Jelle zijn de trotse ouders geworden van een zoontje.

Op Instagram deelt Lente een prachtige foto met haar pasgeboren zoontje, dat de naam Sky heeft gekregen. ‘Trots zijn wij met de geboorte van onze zoon en broertje Sky’, aldus de actrice. ‘Na precies 38 weken zwangerschap is hij gister héél vlot geboren en hij maakt het goed! Onze kleine prins is ongeveer 46cm lang en weegt 3074gram. Wat zijn wij verliefd op dit kleine ventje!’

Schermafbeelding 2020 10 27 Om 09.17.08

Het is voor Lente niet haar eerste kindje, ze heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie. De zwangerschap kwam niet zonder slag of stoot tot stand, want vorig jaar werd Lente geopereerd aan een voorstadium van baarmoederhalskanker, waarbij haar eileiders werden verwijderd. Daardoor kon ze via de natuurlijke weg geen kinderen meer krijgen. ‘Ik ben een ivf-traject ingegaan. Wij gingen er niet vanuit dat het in één keer raak zou zijn. Maar dat gebeurde wel’, liet ze eerder aan Weekend weten.

Maandag 24 augustus gaf de actrice, die zich in de kijker speelde door haar affaire met Manuel Venderbos, haar jawoord aan Jelle. Ze leerde hem kennen als meester op de school van haar dochtertje.

LEES OOK:

FAMILIE MEILAND HAALT KEIHARD UIT NAAR NADÈGE

HÍERDOOR VLIEGEN DE KILO’S ERAF BIJ SHIRMA ROUSE

MARISKA VAN KOLCK OVER MINNARES EX-MAN: ‘WE HEBBEN LIEFDEVOL CONTACT’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen