Bibian Mentel

Zoon Bibian Mentel deelt emotioneel bericht

Hoewel de doktoren niet hadden verwacht dat ze het zou redden, viert Bibian Mentel vandaag haar 48ste verjaardag. Haar zoon Julian deelt ter ere van deze bijzondere dag een ontroerend bericht op Instagram.

‘Lieve lieve mama, een jaar geleden vertelde de dokters dat vorig jaar waarschijnlijk je laatste verjaardag zou zijn’, begint de zoon van Bibian zijn bericht. ‘Een jaar later heb je ze allemaal ongelijk bewezen en geniet je nog van elke dag. Ik ben dankbaar dat je er nog bent en hoop op nog vele verjaardagen. Mama, gefeliciteerd en ik hou van jou.’

Ook Bibian zelf staat stil bij haar verjaardag ‘Lachen en proosten met familie en vrienden want ik ben jarig’, schrijft ze bij een mooie foto.

https://www.instagram.com/p/CFors_rFo4G/?utm_source=ig_web_copy_link

Bij Bibian is meerdere malen kanker geconstateerd. Hierdoor durfde ze nooit ver in de toekomst te kijken. ‘Twee weken geleden was ik in het ziekenhuis en daar kreeg ik weer relatief goed nieuws. Wat inhoud dat ik nog steeds wel uitzaaiingen heb, maar ze groeien langzaam. Dat wil zeggen dat ik weer drie maanden bij de dokter weg mag blijven en we proberen van elke dag te genieten’, liet ze onlangs aan Shownieuws weten.

LEES OOK:

DONNY ROELVINK VERBREEKT STILZWIJGEN OVER RUZIE MET DAVE

SYLVIE MEIS DEELT PRACHTIGE FOTO’S VAN DROOMBRUILOFT

ZIEN: ANDRÉ HAZES EN ZOONTJE ZINGEN DUET

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen