Greetz

Wie geef jij deze dagen extra aandacht? Win € 20 kaarttegoed bij Greetz

Het is een gekke tijd. Corona zorgt ervoor dat we dit jaar niet bij elkaar aan tafel zitten, maar dat het voor velen een Kerst op afstand wordt. Geef familie en vrienden die dikke kerstknuffel nu met een persoonlijke kaart. Weekend mag tien mensen blij maken met een tegoedcode van twintig euro voor het bestellen van kerstkaarten op de website van Greetz.

Hoewel het bij de feestdagen draait om samenzijn met familie en vrienden, zullen we ze dit jaar vanwege het coronavirus thuis door moeten brengen. Laten weten dat we aan elkaar denken is in deze gekke tijd extra belangrijk geworden. Geef je dierbaren dit jaar daarom wat extra aandacht door het versturen van een persoonlijke kerstkaart. Greetz heeft een uitgebreid assortiment kerstkaarten. Kies je favoriet en voeg je eigen persoonlijke tekst toe. Je kunt ‘m zelfs nog personaliseren door middel van een eigen foto. Tevreden met het ontwerp? Kies een envelop uit, voeg het adres van de ontvanger(s) toe en Greetz verstuurt de kaart met de post. Je kunt uiteraard ook kiezen voor kerstkaarten in sets naar keuze die naar jouw eigen adres worden verzonden. Zo kun je zelf een persoonlijke kerstgroet op de kaarten schrijven. Selecteer dan de optie ‘thuis ontvangen als pakketje’.

Wil jij kans maken op een Greetz-tegoedcode van twintig euro? Reageer dan onder het bericht op Facebook. Wie weet, ben jij binnenkort de gelukkige winnaar.   

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen