Wendy van Dijk

Wendy van Dijk zet zoon Sem in het zonnetje

Een bijzondere dag voor Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Hun zoon Sem blaast vandaag alweer 18 kaarsjes uit. Dat laat Wendy natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan!

Op Instagram zet Wendy haar zoon in het zonnetje. ‘@semvandijk2.0 je bent 18! Die lieve open blik. Als klein ventje en nu als 18 jarige’, schrijft ze bij een foto van vroeger en een foto van nu. ‘Ik was je vaak even ‘kwijt’ want je zocht altijd grote families op bij wie je je dan aansloot. Compleet vreemde mensen, maar jij wist altijd heel makkelijk contact te maken. Nu heb jezelf een heel grote familie met maar liefst 4 zussen en een broertje… en ook dat doe je zo makkelijk en liefdevol.’

Morgen zou Sem eigenlijk zijn rijexamen hebben, maar dat gaat vanwege corona niet door. ‘Dat was je grootste kado! Maar dat feest ging helaas niet door vanwege corona. Ik heb je niet horen klagen het afgelopen jaar maar deze kwam even hard aan. NIET kunnen afrijden. Die dag komt eraan hoor lieve Sem net als de mooie rest!’, aldus Wendy.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen