Tim Douwsma

Tim Douwsma deelt emotioneel bericht aan zijn jarige zoontje (1)

Het is vandaag feest bij Tim Douwsma thuis! Het zoontje van de zanger en zijn geliefde Elske viert vandaag zijn eerste verjaardag.

Om stil te staan bij dit bijzondere moment, deelt Tim op Instagram een emotioneel bericht. ‘Een jaar geleden kwam je in onze wereld.
Mijn allergrootste cadeau wat ik me maar kan wensen. Dat ben jij’, schrijft hij. ‘Je hebt mijn wereld zoveel mooier gemaakt, maar ook totaal veranderd. Slapeloze nachten, en een nieuwe weg die we moesten ontdekken. maar oh zo waard. Ik hou zoveeel van jou. Die liefde is onbeschrijfelijk. Hoe vrolijk ventje je bent, hoe je naar iedereen lacht. En je schaterlach die mij elke dag zo intens gelukkig maakt. Maar ook je sterke wil, je charmeur trekjes en je boevenstreken.’

Tim sluit het bericht af met: ‘Ik zal er altijd voor je zijn! En heit en mem zijn heel trots op jou, en op ons zelf! Haha. We love you! Gefeliciteerd mijn lieve zoon.’

https://www.instagram.com/p/CFRLERKp79U/?utm_source=ig_web_copy_link

Dez maakte Tim voor de eerste keer vader en daar is hij zó trots op dat de zanger in juli een tatoeage liet zetten. ‘Tattoo zetten voor Dez’, meldde Tim bij een kiekje waarop te zien is dat hij getatoeëerd wordt.

LEES OOK:

SYLVIE MEIS OMRINGD DOOR DIERBAREN OP PRE-HUWELIJKSFEEST

ZIEN: SYLVIE MEIS KOMT AAN IN FLORENCE VOOR LANGVERWACHTE BRUILOFT

CAROLINE TENSEN: ‘IK WIL ZÓ GRAAG OMA WORDEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen