Monique Westenberg

Monique Westenberg en zoontje genieten van intocht

Gisteravond kwam Sinterklaas aan in Volendam. Ook Monique Westenberg en de kleine André waren aanwezig bij de intocht, op uitnodiging van Nick Schilder.

Monique Westenberg gaat door een roerige tijd op dit moment. Onlangs werd bekend gemaakt dat zij en André Hazes hun relatie hebben beëindigd en dat André inmiddels al een nieuwe vlam heeft: Bridget Maasland. Toch zit Monique niet bij de pakken neer. Gisteravond was ze samen met haar zoontje aanwezig bij de intocht van Sinterklaas in Volendam. Op haar Instagram plaatst Monique verschillende foto’s van deze gezellige middag en avond. Op de kiekjes is te zien dat de kleine André verkleed als Sinterklaas ging. ‘Die blije kindergezichtjes zijn goud waard’, aldus Monique.

https://www.instagram.com/p/B4-vncCAEL8/?utm_source=ig_web_copy_link

Zaterdag deelde Monique al kiekjes van een prachtige herfstwandeling samen met André Junior, een vriendin, en haar honden. Het doet haar volgers goed om te zien dat Monique geniet. ‘Wat een leuke foto’s, das genieten zo met alles wat je hebt, zo’n respect voor jou kanjer’, ‘Wat een rijkdom!! Meer heb je niet nodig..’ en ‘Je ben een toppertje.. mega sterke vrouw.. fijn om daar naar te kijken’ luiden enkele reacties.

https://www.instagram.com/p/B48BkmXAfaP/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

André Hazes: ‘Ik ben heel benieuwd waar ik dit jaar kerst ga vieren’

Zó heeft André zijn nieuwe vlam Bridget versierd

In beeld: Zo gaat Monique Westenberg om met haar verdriet

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen