Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt emotioneel bericht over zoontje

Hoewel ze het vanwege het coronavirus niet uitgebreid kunnen vieren, is er vandaag toch een klein feestje bij Chantal Janzen en haar gezin. De kleine Bobby blaast namelijk twee kaarsjes uit. Op Instagram plaatst de presentatrice een emotioneel bericht over haar oogappeltje.

‘Och lieve Bobby, er is niet in woorden uit te drukken hoe blij jij iedere dag bent, en ook niet hoe blij jij ons maakt. Met je vrolijkheid, straalogen, je eeuwige lach, je altijd dansende lijfje met die heerlijke pootjes’, begint Chantal Janzen haar bericht.

Dansen

Bobby weet het hele gezin op te vrolijken. ‘Je danst op alle muziek, zelfs op t geluid van de eierwekker. En door jou danst dit hele huishouden nu ook iedere dag, ook de tuinman die net op dat moment hier is, iedereen moet meedoen, of ‘ie wil of niet.’ Chantal wenst iedereen zo’n zoontje, ‘vooral in deze tijd’.

Gezondheid

Vanwege het coronavrius zit een groot feest er op dit moment niet in. Toch wil Chantal haar zoontje in het zonnetje zetten en uiteraard ook vieren dat ze allemaal gezond zijn. ‘Dat is in deze tijd belangrijker dan al het andere in de wereld.’ Bovendien neemt ze een momentje om te denken aan alle opa’s en oma’s en kleinkinderen die elkaar moeten missen. ‘Voor al deze mensen even extra veel liefde vandaag’.

View this post on Instagram

Bobby is vandaag 2 jaar!! Och lieve Bobby, er is niet in woorden uit te drukken hoe blij jij iedere dag bent, en ook niet hoe blij jij ons maakt. Met je vrolijkheid, straalogen, je eeuwige lach, je altijd dansende lijfje met die heerlijke pootjes. Je danst op alle muziek, zelfs op t geluid van de eierwekker. En door jou danst dit hele huishouden nu ook iedere dag, of t nou de tuinman is die net op dat moment hier is, iedereen MOET van jou mee dansen, of ie wil of niet. Ik gun eigenlijk iedereen een Bobby, vooral nu in deze tijd. We hadden t graag met iedereen willen vieren, maar dat kan nu niet. Ondanks dat we opa en oma erg missen, is dit niet meer dan n beetje ongezellig, want we zijn gezond en dat is in deze tijd belangrijker dan al het andere in de wereld. Die wereld die nu stilstaat maar ook ‘gewoon’ doorgaat. Want ook nu zijn kinderen jarig, ook nu worden er kindjes geboren, en juist op zulke belangrijke momenten in het leven wil je je moeder, vader, zus, broer en dierbaren bij je hebben en dit nieuwe kleine mens laten zien en het leven vieren. We denken afgelopen weken aan iedereen die t zwaar heeft, maar vandaag denken we even vooral aan alle kindjes die hun opa’s en oma’s missen, en aan de opa’s en oma’s die hun (klein)-kinderen zo missen. Voor al deze mensen even extra veel liefde vandaag❤️ En liefste Bob, fijne Dikkie Franssen, Vetje, Bob de verbouwer, nu gaan we jouw verjaardag vieren, met op de facetime je lieve oudste zus, broer, opa en oma’s en vrienden, en met ons hier thuis en James en Isaa, met n veel te grote taart omdat je moeder deze toch persé wilde bestellen ondanks dat er verder niemand op bezoek komt. Maar mama zorgt wel dat ie op komt hoor. Liefste allerliefste Bobby de verbinder, dankjewel dat jij 2 jaar geleden bij ons bent gekomen. We houden onbeschrijflijk veel van jou❤️

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Lees ook:

Henny Huisman doet boekje open over affaires Marco Borsato: ‘Ik weet van alles’

ZIEN: het nieuwe optrekje van Arie Boomsma en zijn gezinnetje

Zorgen om de doodzieke vader van Sonja Bakker

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen