Shelly Sterk

ZIEN: Shelly Sterk deelt mierzoete foto’s van eerste familievakantie

Shelly Sterk (28) werd afgelopen jaar voor de eerste keer moeder, en dat bekent een hoop mijlpalen in het vooruitzicht als kersverse moeder. Onlangs was er weer zo'n mijlpaal: de eerste keer op vakantie met zoontje Jake. Op Instagram deelt de presentatrice een reeks kiekjes van deze eerste familievakantie.

Shelly Sterk en haar man Mark Ebing vlogen samen met hun kleine mannetje naar het zonovergoten Aruba. Op de kiekjes is te zien dat het gezinnetje intens geniet van het prachtige weer, de witte stranden en de helderblauwe zee. ‘De eerste familievakantie 🌴☀️ Swipe!’, schrijft ze bij de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De eerste familievakantie 🌴☀️ Swipe!

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Shelly Sterk en haar geliefde Mark werden eind augustus de trotse ouders van zoontje Jake. ‘Compleet overweldigd door alles en wat zijn we verliefd! Zelfs na een terrorbevalling van 25 uur… Het was het allemaal waard’, liet Shelly vlak na de geboorte van Jake weten. De presentatrice en Mark gaven elkaar in juli 2018 het jawoord tijdens een romantische buitenceremonie in het Italiaanse plaatsje Assisi.

Ook interessant:

Georgina Verbaan zoenend gespot met vrouw

Rachel Hazes openhartig over bekoelde band met Roxeanne

Robin van Persie blij met nieuwe leven: ‘Ik heb mijn vrijheid terug’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen