Lars Veldwijk

ZIEN: Lars Veldwijk na bijna een jaar herenigd met dochtertje en zoon

Lars Veldwijk kan momenteel zijn geluk niet op! De voetballer, die in Zuid-Korea voetbalt, heeft eindelijk zijn dochtertje en zoon weer in de armen kunnen sluiten.

Lars landde gisteren weer op Nederlandse bodem. Op zijn Instagram is te zien dat hij inmiddels weer is herenigd met Zara-Lizzy en Mason.

Schermafbeelding 2020 12 02 Om 10.39.48

Voor Monica Geuze, de moeder van Zara-Lizzy, betekent de terugkomst van Lars dat zij haar dochtertje de komende tijd wat minder zal zien. En dat valt haar toch wel zwaar. ‘Ik voel me een beetje depressed. Ik ben haar tas aan het inpakken, aangezien Lars terugkomt voor de komende tijd in december. Dan gaat zij natuurlijk veel tijd daar doorbrengen, omdat ze hem bijna een jaar niet heeft gezien. Maar ik vind het wel erg lastig’, laat ze in haar vlog weten.

‘Ik weet dat ik haar kan zien wanneer ik wil en zij wonen ook dichtbij, maar ik vind het toch wel echt een ding. Ik bedoel ze is een jaar lang gewoon alleen maar bij me geweest. Ik dacht dat ik het ook wel ergens lekker zal vinden, even rust. Nu het dichtbij komt zie ik er zo tegenop’, aldus Monica.

Breuk

Monica en Lars lieten in november 2019 weten een punt achter hun relatie te hebben gezet. Toch zal het voor Monica geen eenzame kerst worden, ze heeft sinds maart dit jaar een relatie met Robbert.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen