Tim Senders

Tim Senders deelt emotioneel bericht

Tim Senders gaat door een moeilijke periode. In een emotioneel bericht op Instagram deelt de presentator dat het niet zo goed gaat met zijn geliefde opa.

Opa Frits (91) was vorig jaar op het YouTube-kanaal van NPO 3 te zien in de achtdelige KRO-NCRV-serie ‘Op Avontuur Met De opa Van Tim’. Hierin gingen Tim en zijn opa op avontuur. Nu is er helaas slecht nieuws. ‘Wetende dat er ooit een einde aan zou komen, heb ik met veel liefde alle mooie avonturen samen met mijn Opa beleefd. De laatste weken is zijn gezondheid erg achteruit gegaan en is zijn lichaam uitgeput van de kanker’, schrijft de presentator bij een reeks kiekjes van zijn opa.

Verdrietig

‘Het is onzeker hoe de komende dagen zullen zijn, maar mijn Opa zal waarschijnlijk zijn laatste avontuur tegemoet gaan’, aldus Tim. Hij heeft getwijfeld om dit droevige nieuws te delen: ‘Het is een persoonlijk en verdrietig moment om hem zo te zien. Maar de afgelopen jaren is mijn Opa ook de Opa van iedereen geworden. Er wordt veel gevraagd naar hoe het met hem gaat. Daarom voelt het juist om ook deze momenten te delen.’

LEES OOK:

ZIEN: DÉZE VROUW MAAKT TOINE VAN PEPERSTRATEN WEER GELUKKIG!

HUISHOUDSTER NADÈGE DOET BOEKJE OPEN: ‘MARTIEN ONTSLOEG OOK CAROLINE’

BRIDGET MAASLAND ONDER VUUR NA HAZES-REACTIE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen