André

Stoer: André Hazes jr. showt zijn zwemkunsten op vakantie

Het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg is nog geen drie jaar oud en kan zich nu al zonder zwembandjes redden in het water. Op vakantie laat het ventje zijn zwemkunsten zien en daar is zijn vader maar wat trots op!

Kleine Dré heeft onlangs tien dagen lang zwemles gehad op Ibiza. En met succes, want het jongetje kan zichzelf nu al laten drijven, vanuit het water omhoog komen én zonder bandjes zwemmen. En die zwemkunsten komen goed van pas, want het gezinnetje geniet momenteel van een vakantie op het zonnige Bonaire, waar uiteraard veel gezwommen wordt! Op Instagram deelt André een filmpje van zijn zoontje waarop te zien is dat hij, zonder bandjes, naar zijn vader zwemt. ‘Baas!’, schrijft hij bij het filmpje.

View this post on Instagram

Baas!❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Na een heftige periode voor André Hazes en zijn Monique, waarbij de geruchten elkaar opstapelden, genieten de twee nu van wat tijd samen. In de talkshow Beau vertelde de zanger onlangs dat het even niet zo goed ging tussen hem en zijn grote liefde. ‘Ik wil ook niet zeggen dat we uit elkaar zijn, we weten het gewoon even niet’, verklaarde André. Deze vakantie zal het gezin zeker dichter bij elkaar brengen.

Lees ook:

André Hazes en Monique samen met hun zoontje op vakantie

Lekker loeren: Alle vakantiefoto’s van de familie Hazes in Marbella!

Roxeanne Hazes uit haar verdriet in emotioneel bericht

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen