Rachel Hazes

Rachel Hazes openhartig over bekoelde band met Roxeanne

De band tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne zou bekoeld zijn; buurtbewoners in Vinkeveen hadden de zangeres immers al weken niet meer gezien bij haar woning. Aan Weekend vertelt Rachel nu hoe het gaat tussen hen.

Rachel en Roxeanne zijn buren en liepen jarenlang de deur bij elkaar plat. Zéker toen het slecht ging met de gezondheid van Rachel, waarbij zij zelfs enige tijd moest worden opgenomen op de psychiatrische afdeling van het Tergooi ziekenhuis, was het fijn dat Roxeanne altijd in de buurt was. Op dit moment overlopen moeder en dochter elkaar echter bepaald niet. Buurtbewoners lieten eerder al weten dat Roxeanne meer en meer lijkt te vertoeven in het huis van haar verloofde, Erik Zwennes, en nog maar nauwelijks in Vinkeveen verblijft.

Aan Weekend vertelt Rachel dat de twee nog altijd contact hebben. Op de vraag hoe het nu tussen haar en Roxeanne gaat, antwoordt ze: ‘Goed, dat gaat hartstikke goed’. Roxeanne zit momenteel niet lekker in haar vel, en kan op steun van haar moeder rekenen: ‘Ik ben er altijd, ik neem zelf geen afstand. We wonen naast elkaar, maar Rox bepaalt wanneer zij naar boven komt en wanneer zij de kleine brengt. Rox moet doen wat ze wil, ik laat mijn kinderen vrij.’

Het hele interview, waarin Rachel onder meer vertelt over haar depressie en over haar band met Monique en die met haar nieuwe schoondochter Bridget, staat deze week in Weekend. 

Ook interessant:

‘Douwe Bob toch weer vrijgezel’

Heeft Catherine Keyl spijt van liefdesbreuk?

Na relatiebreuk: Herman van der Zandt heeft het leuk met nieuwe vrouw

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen