Quinty Trustfull

Quinty Trustfull herenigd met dochter

Quinty Trustfull is eindelijk weer herenigd met haar dochter Moïse. De twee hebben gisteravond samen genoten van een heerlijke maaltijd.

‘Na in totaal negentien weken quarantaine uit eten met mijn dochter’, schrijft Quinty, die het een mijlpaal noemt, bij een foto die haar dochter gisteravond heeft gemaakt. Quinty zat in thuisquarantaine bij haar man in Atlanta, maar is nu weer in Nederland. ‘Wat een verschil hoe alles hier in Nederland/Amsterdam gaat. Totaal anders dan in Atlanta/US waar Covid 19 echt nog de dag bepaald.’

‘Stiekem ben ik trots op hoe Nederland het gedaan heeft, en laten we alsjeblieft goed op blijven letten en ons verantwoordelijk nemen zodat we niet net als in the US weer terug moeten naar een lock down, of zelf ‘het plateau’ nog niet bereikt hebben. Stay safe y’al’, aldus de presentatrice.

https://www.instagram.com/p/CCbge1rlrvb/?utm_source=ig_web_copy_link

Tijdens de uitbraak van het coronavirus was Quinty bij haar man Atlanta en besloot daar ook te blijven. Voornaamste reden om niet terug te gaan naar Nederland was dat ze niet zeker weet of ze daarna ook vanaf Nederland weer naar Atlanta kon. ‘En aangezien mijn man hier helaas niet weg mag/kan zouden we dus heel erg lang niet bij elkaar kunnen zijn😔 En dat is t laatste dat je wilt in deze moeilijke tijd’, liet ze destijds weten.

LEES OOK:

ONTHULLEND: DÍT IS HET NIET EERDER ONTDEKTE GEHEIM VAN EDGAR DAVIDS!

WENDY VAN DIJK LEGT BESLAG OP HUIS VOORMALIG ZAKENPARTNER ROBBERT BOEKEMA

ZIEN: MONICA GEUZE DEELT EERSTE FOTO MET NIEUWE LIEFDE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen