Monique Westenberg

Monique en André nemen afscheid van oma Corrie

Een emotionele week voor Monique Westenberg en André Hazes. Maandag was de laatste kerkmis voor hun geliefde oma Corrie, en vandaag zullen de twee hun laatste eer bewijzen.

Op Instagram deelt Monique een video waarin te zien is dat oma Corrie naar het altaar wordt gedragen door André Hazes en andere dierbaren. ‘Jouw laatste kerkmis’, schrijft ze erbij.

https://www.instagram.com/p/B5lsiOkAcgE/?utm_source=ig_web_copy_link

Op haar Instagram Story laat Monique weten dat ze vandaag afscheid nemen van hun oma Corrie. ‘Vandaag een jaar geleden overleed mijn pinda mama, precies een jaar later  gaan wij vanmiddag mijn Koningin ter aarde laten. Het leven is iets ongelooflijks. Ik weet zeker dat jullie weer samen zijn.’

De oma van Monique Westenberg overleed vorige week dinsdag op 88-jarige leeftijd. ‘Onze koningin. Onze steun en toeverlaat. Onze ‘moeder’. Ons alles! Vandaag om 20:00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan. Mijn hart is voor altijd gebroken,’ schreef Monique bij een prachtige foto van haar oma op Instagram.

André reageerde eerder ook al emotioneel op het grote verlies: ‘Mijn aller beste vriendin is niet meer… Een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening. Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam. Bedankt voor de liefde, warme maaltijden, open deur en puurheid. Houd van je Cor❤’, schreef hij bij een foto van Corrie.

Lees ook:

Emotionele Joëlle Witschge over vriend: ‘Je hebt je 100% gegeven, maar het mocht niet zo zijn’

Rossana Kluivert in zak en as: ‘Slapen gaat niet meer’

Rafael van der Vaart niet blij met moeders uithaal naar Sylvie Meis

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen