Igmar Felicia

Igmar Felicia ontdekt op social media dat hij een halfzus heeft

Igmar Felicia heeft een bijzondere week achter de rug. De Radio 538-dj heeft via social media ontdekt dat hij een halfzus heeft. 

De onbekende vrouw stuurde hem afgelopen week ineens een bericht met de tekst: ‘Hoi, ik ben je zus!’ Igmar schrok: ‘Shit. Nou ben ik wel wat gekke dingen in m’n leven gewend met die ouwe van mij, maar het is nu gewoon woensdagavond. Ik wil gewoon een keer normaal gaan slapen.’

Toch besluit hij het bericht te openen. De vrouw schrijft dat ze dezelfde vader hebben en ze al jaren een foto van hem bij zich draagt. ‘Ze stuurt een foto van mijn vader en haar jongste. ‘Maar dat is MIJN vader’, denk ik. Maar dus ook jouw vader. Ik loop vast’, vervolgt hij zijn bericht. ‘Het is woensdag zeg ik tegen mezelf. Morgen stuur ik haar dat ik het heel bijzonder vind dat ze een foto van mij bij zich draagt. Dan kijken we daarna wel weer verder’, sluit hij af.

‘Kostte me bloed zweet en tranen om dit te delen. Maar ik had het idee dat ik het moest doen na deze bijzondere week’, aldus Igmar.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Gezinsuitbreiding voor Rachel Hazes
Man Tineke Schouten opnieuw in het ziekenhuis: ‘Bijna ging het mis’
BZV-geheim onthuld: Yvon Jaspers stuurt privédetective op boeren af

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen