Gordon herdenkt overleden moeder: ‘nog elke dag mis ik haar’

Het is vandaag een emotionele dag voor Gordon. Zijn moeder overleed precies tien jaar geleden. Op Instagram staat hij stil bij haar sterfdag.

Bij een prachtige foto met zijn moeder schrijft Gordon: ‘Vandaag is het 10 jaar geleden dat mijn lieve moeder overleed. Nog elke dag mis ik haar, haar belletje ’s morgens of even haar arm om me heen of een reprimande als ik iets had gezegd wat in haar ogen niet goed was.’ Hij geeft aan dat hij zijn moeder vooral de afgelopen maanden heeft gemist, toen het even wat minder ging met hemzelf. ‘Ik mis die veiligheid van iemand die onvoorwaardelijk van me hield hoe stom ik ook geweest was. Ik weet zeker dat ze trots op me zou zijn na mijn tot inkeer en tot mezelf te zijn gekomen. Ze leeft voort in mij net als m’n vader’, aldus de zanger.

View this post on Instagram

Vandaag is het 10 jaar geleden dat mijn lieve moeder overleed. Nog elke dag mis ik haar, haar belletje s’morgens of even haar arm om me heen of een reprimande als ik iets had gezegd wat in haar ogen niet goed was. Nee het leven zonder moeder valt niet mee want wat heb ik haar nodig gehad afgelopen maanden gewoon weer even kind zijn die zijn billen had gebrand en op de blaren moet zitten. Ik mis die veiligheid van iemand die onvoorwaardelijk van me hield hoe stom ik ook geweest was. Ik weet zeker dat ze trots op me zou zijn na mijn tot inkeer en tot mezelf te zijn gekomen. Ze leeft voort in mij net als m’n vader. Ik ben hun, ik blijf hun voor altijd tot ik er niet meer ben. Ik maak er nog iets heel moois van tot die tijd met al het goede wat ze altijd voor me hebben gewenst. In liefdevolle herinnering mijn mama Marretje(Marie) Heuckeroth/Bunschoten 11-10-2009 / 11-10-2019 Voor altijd in mijn hart!#mama #eindeloosmissen #guardianangels #rustzacht

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

Lees ook:

René Froger mist Gordon ‘van z’n levensdagen’ niet

Gordon staat stil bij bijzondere mijlpaal: ‘Zo trots’

Gordon goed op weg naar fitter bestaan: ‘Al 9 kilo kwijt’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen