Paris Hilton

Echtgenoot Paris Hilton heeft 9-jarige dochter bij andere vrouw

Carter Reum, de kersverse echtgenoot van Paris Hilton, heeft een 9-jarige dochter bij een andere vrouw. Hij zou het meisje slechts een keer gezien hebben sinds haar geboorte, zo meldt een bron. De moeder van het kind is realityster Laura Bellizzi.

‘De mensen die hiervan zouden moeten weten, weten dit allang. Carter steunt zijn kind financieel, ook al heeft hij geen traditionele vader-dochterband met haar. Hij heeft voor haar gezorgd sinds ze geboren werd en dat blijft hij ook doen,’ vertelt een insider. Hoewel Paris’ echtgenoot nooit een DNA-test heeft gedaan tekende hij wel een document waarin hij zijn dochter erkent als de zijne.

Volgens Page Six zou Reums dochtertje nu juist graag contact met hem willen hebben. ‘Ze heeft van alles voorbij zien komen op internet over dat haar vader en Paris een gezin willen stichten. Dat geeft haar een buitengesloten gevoel. Zij wil ook een band met hem hebben en onderdeel van zijn leven uitmaken. Het is een ontzettend lief kind dat zoveel liefde te geven heeft en ze verdient het ook om dat te terug te krijgen.’

Paris zou vanaf het begin van haar relatie met Carter geweten hebben van het bestaan van zijn dochter.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen