Andre Hazes, Monique en kleine Andre

André Hazes: ‘Ik moest vechten om mijn zoon te kunnen zien’

André Hazes (26) brengt vrijdag zijn nieuwe album ‘Thuis’ uit. Eén van de mooiste nummers vindt hij ‘Voor Niets Gestraft’ en aan goede vriend Johnny de Mol (41) vertelt hij waarom.

Het gaat over de tijd dat Monique en hij uit elkaar waren en hij zijn zoon Dré niet elke dag kon zien. “Ik heb in een tijd gezeten met Moon waarin zij bijvoorbeeld zei: die dagen kan je Dré krijgen”, aldus de zanger. “Maar ik had op die dagen al mijn eigen plannen en dan wilde ik mijn kind niet. Dan wilde ik bijvoorbeeld van dinsdag een woensdag maken en dat kon niet, want dat was mijn dag niet. En dat greep mij zó aan dat ik dacht: ‘Dit hebben mensen dus, dat je moet vechten je kind te zien door je eigen stomme fouten’.”

‘Alles kwam tegelijk’

In een eerder interview gaf André ook al toe als vader fouten te hebben gemaakt. “Het is natuurlijk heel dubbel. We wisten van tevoren natuurlijk al dat ik nooit een standaard vader zou zijn, maar je ziet wel in dat je gewoon fouten hebt gemaakt. Ook in de tijd dat Mo en ik nog niet uit elkaar waren.” Toen Dré werd geboren, begon ook net André’s succes. “Alles kwam een beetje tegelijk. En toen heb ik er toch wel ergens voor gekozen om gewoon keihard te gaan werken, ik kon maar één keer naam gaan maken. En daardoor mis je wel een hele hoop ja.”

Bestel ‘Thuis’, het nieuwe album van André Hazes, hier.

LEES OOK:

CAROLINE TENSEN: ‘IK WIL ZÓ GRAAG OMA WORDEN’

NIEUWE LIEFDE VOOR THOMAS BERGE

EX RICO VERHOEVEN OPENHARTIGER DAN OOIT OVER RELATIEBREUK 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen