André Hazes

André Hazes openhartig over huidige gezinssituatie: ‘Ik heb er een potje van gemaakt’

André Hazes heeft woensdag met trillende handen weer de microfoon gepakt om weer eens op te treden. In het tv-programma Jinek zong hij naar eigen zeggen voor het eerst in 56 dagen.

Tegenover Eva Jinek zei André dat hij zijn werk ontzettend mist maar dat hij desondanks thuis niet zingt. “Ik ben echt bloednerveus. Ik heb 56 dagen niet gezongen. Ik ben al blij dat er geen publiek is”, gaf de zanger eerlijk toe. “Ik weet niet eens of ik het nog kan.”

‘Alleen papa en partner’

“Ik zing niet eens thuis, merk ik”, ging André verder. “Het lijkt alsof ik alleen papa ben en partner van Monique. Ik sta 9 uur ’s ochtends op terwijl ik normaal dan naar bed ging. Al is dat overdreven hoor”, lachte hij. “Dat is m’n leven. Ik zing niet meer onder de douche, niet meer in de auto. Het is gewoon even klaar of zo. Ik ben dus wel blij dat ik weer m’n ding kan doen.”

‘Goedmaken’

Ook de roerige maanden in huize Hazes laat Jinek niet onbesproken. “Ik heb van best wel veel dingen een potje gemaakt”, geeft de zanger toe. “Ik ben een jonge gozer en ben nog aan het leren. En gelukkig heb ik wel de kans om het goed te maken.”

Lees ook
André Hazes onthult: ‘Dít gebeurde er écht in wc-hokje op Curaçao’
André Hazes: ‘Monique en ik besmet met coronavirus’

 

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen