Patty Brard

Column Patty Brard

Ik kan het echt niet meer voor me houden! Ondanks dat mijn corrigerende ondergoedlijn nog niet in de winkel ligt, wil ik er toch graag in mijn eigen column als eerste over vertellen.

Behalve het presenteren en maken van leuke televisieprogramma’s, wat ik al vele jaren langer volhoud dan menig ander, ben en blijf ik toch ook een ondernemer. Dat is niet altijd vlekkeloos gegaan en heeft ooit eens geresulteerd in een desastreus faillissement van 2.7 miljoen gulden. Dat voorzichtigheid geboden is bij het ondernemen, heb ik dus aan den lijve ondervonden. Met grote regelmaat kijk ik echter vol trots om me heen hier in ons paleisje aan de Amstel en denk ik daarbij terug aan de tijden dat ik echt geen piek in mijn zak had en alles bij elkaar moest lenen om toch nog een beetje te kunnen leven en een nieuwe toekomst op te bouwen.
Sommige mensen vinden dat ik veel te veel en veel te hard werk en dat vind ik soms zelf ook wel, maar op dagen als vandaag, als ik de furore weer voel van een goed idee dat met open armen ontvangen wordt, vind ik het allemaal weer zo vreselijk de moeite waard. Patty’s Sexy Correctie is een idee waar ik al heel lang mee rondloop, simpelweg omdat ik het corrigerende ondergoed dat al op de markt is óf lelijk, óf niet goed corrigeren, óf te duur vind. Ik denk dat elke vrouw op den duur behoefte heeft aan het juiste corrigerende ondergoed, waardoor ze mooier en sexyer uitkomt in haar kleding en waarvoor ze ’s avonds het licht in de slaapkamer niet uit hoeft te doen voor ze het bed instapt. Ik weet als geen ander hoe het voelt om een maatje meer te hebben, maar laten we eerlijk zijn: wie van ons kan nou zo’n bh-feestje vieren met zijn vriendinnen als in de commercial van Sylvie Meis? Ik denk dat er meer vrouwen in Nederland zijn met mijn probleem en met mijn portemonnee of minder. Dus presenteer ik Patty’s Sexy Correctie, shapewear met een kantje of een tijgerbandje. Er goed uitzien begint bij je ondergoed. Maar er is ook een corrigerend badpak. Of corrigerende trainingskleren, zodat je niet gek wordt van je eigen spiegelbeeld of denkt dat iedereen naar je te dikke buik of kont zit te staren. Voorlopig ligt er deze zomer eerst een goede basiscollectie van Patty’s Sexy Correctie in 150 Op=Op Voordeelshops! Gewoon keihard in HONDERDVIJFTIG winkels om te beginnen. Ik ben zo trots als een pauw!