Column Bartettekoven

Column Bart Ettekoven

Lieke van Lexmond is weer tot over haar oren verliefd! Kijk haar eens stralen op de pagina hiernaast. Een nieuw kapsel én een nieuwe vriend zorgen ervoor dat Lieke weer lekker in haar vel zit. De gelukkige is vastgoedhandelaar Bas van Veggel. Toen Lieke en Bas elkaar een paar maanden geleden leerden kennen, was hij nog getrouwd. Het lijkt een beetje de nieuwe trend te zijn onder de vrijgezelle showbizzdames: een getrouwde, maar liefst wel liefst puissant rijke man aan de haak slaan.

 

Het kan natuurlijk toeval zijn, maar behalve Lieke viel ook Gigi Ravelli deze zomer voor een rijke, getrouwde meneer. En de nieuwe liefde van Tatjana staat eveneens in de Quote 500 én bleek nog ergens een vrouw te hebben die niet wilde scheiden. Dat schijnt nu toch anders te liggen. Als we Tatjana moeten geloven, is de scheiding van Lex van Hessen en zijn Hannie rond en zijn Tatjana en haar zakenman nu officieel verloofd. Tatjana weet dat er over haar liefdesleven, en haar voorkeur voor rijke mannen, gesproken wordt. ’Ik zoek ze nu in de Quote 500. ’Eerst je portemonnee laten zien’, zeg ik dan, haha!’, grapt Tatjana deze week in Weekend. ’Ach ja, die naam heb ik toch? Dat zit me niet dwars, straks heet die lijst gewoon de Tatjana 500.’

Nu Sylvie nog aan de man en alle dames zijn weer onder de pannen. Deze week vertelde zij in tranen op televisie over de minnaars die het afgelopen jaar uit de school hebben geklapt over hun wilde nachten met haar. ’Het was naïef en goedgelovig van mij om bepaalde mensen te vertrouwen. Maar ik wil graag geloven dat ik mensen kan vertrouwen’, snikte ze. En dat uit de mond van een dame die Rafael van der Vaart tijdens hun huwelijk nota bene meerdere keren had bedrogen. Over vertrouwen gesproken. ’Ik hoop dat ik nog eens één grote liefde in mijn leven mag hebben’, vertelde Sylvie verder. Misschien moet je Tatjana eens bellen, Sylvie, die heeft vast nog wel ergens een oude Quote voor je liggen!

 

Een mooie week 😉

Bart Ettekoven

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen