Column Bartettekoven

Column Bart Ettekoven

'Gewoon vrienden'

Toen wij deze week op de redactie de foto’s binnenkregen van Edgar Davids en Halina Reijn was de verbazing groot. Dit koppeltje had ik niet zien aankomen. Romantisch loopt het stel door Londen, arm in arm en op sommige momenten in mijn ogen zelfs zeer intiem. Je loopt toch niet met de handen op elkaars billen over straat als je ’slechts’ goede vrienden bent? Volgens Halina wel, hoor! Er is in haar ogen absoluut geen sprake van een relatie en ze snapt niet waar alle verhalen ineens vandaan komen. Misschien moet Halina dan toch de foto’s van haarzelf in Weekend nog eens goed bekijken, want als zij zo met al haar ’gewone vrienden’ over straat gaat, ben ik bang dat ze maar weinig vriendinnen overhoudt!

Wie wel openlijk voor haar liefde uitkomt, is Tina Turner. Al meer dan 25 jaar is de zangeres samen met Erwin Bach en afgelopen week werd hun liefde bezegeld met een droombruiloft. In Weekend deze week de exclusieve foto’s van deze uiterst bijzondere dag in de tuin van Tina’s villa in Zurich. De zangeres vertelt, terugkijkend op de grote dag: ’Er ging helemaal niets fout, het is het sprookje geworden dat ik voor ogen had.’ Een uitgebreid verslag van dit sfeervolle sprookje, inclusief beroemde gasten als Oprah Winfrey, komt u tegen in het midden van het blad.

Verder bewijst Estelle Cruijff deze week dat ze nog steeds stapeldol is op haar Badr, probeert Sabia Boulahrouz de kleine Damián voor zich te winnen, moet Johnny de Mol zijn vriendin in de gaten houden én hebben wij de eerste babyfoto van het dochtertje van Cor Bakker. Kortom: genoeg leesvoer voor op het strand, aan de rand van het zwembad óf gewoon lekker thuis op de bank. Geniet ervan!

Bart Ettekoven

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen