Column Bartettekoven

Column Bart Ettekoven

Natuurlijk in deze Weekend heel veel Koningsdag, want wat wás het leuk dit jaar, met als kersjes op de taart natuurlijk onze prinsesjes! Na de aankondiging dat ze er ook dit jaar niet bij zouden zijn, had ik er om eerlijk te zijn niet meer op gerekend dat ze toch nog zouden komen. Onze nieuwe koning en koningin lijken wel van verrassingen te houden. De hele familie straalde, het weer zat mee en als klap op de vuurpijl kwamen in Amstelveen Amalia, Alexia en Ariane ook nog eens uit de hoge hoed getoverd. De allermooiste foto’s en een groot verslag van de allereerste Koningsdag vindt u deze week in Weekend.

Verder ziet u deze week de enorme buik van Fabienne de Vries in Weekend. Ze geniet van iedere minuut van haar zwangerschap en ik hoop dat dat straks na de bevalling niet anders zal zijn. Het begon allemaal wat ingewikkeld, met een vriend die vrijwel tegelijkertijd ook een kindje zal krijgen met zijn ex, maar inmiddels is de relatie volgens mij in rustiger vaarwater en geniet Fabienne van alles wat komen gaat.

Fabienne was overigens niet de enige die haar eerste Koningsdag alcoholvrij door moest brengen. Ook Lieke van Lexmond, Doutzen Kroes en Nicolette van Dam zaten verplicht aan een sapje, terwijl de rest van Nederland nog een alcoholische versnapering tot zich nam. Bij Lieke zag onze fotograaf al een klein buikje. De presentatrice is zo’n vijf maanden zwanger en verwacht met vastgoedhandelaar Bas van Veggel na de zomer haar eerste kindje. ’Wel snel’, hoor ik iedereen om mij heen zeggen. Dat kan, maar aan de andere kant, als het goed voelt dan moet je soms ook zo’n stap durven nemen. En als je ze verliefd ziet stralen op de foto’s verderop in dit blad, dan kun je niet anders dan concluderen dat hier twee mensen heel veel zin hebben in hun nieuwe avontuur als gezin.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen