Maxime Meiland

ZIEN: De nieuwe kledinglijn van Maxime Meiland

Eindelijk is het zover: de kleding ontworpen door Maxime Meiland is te koop! De dochter van Martien en Erica lanceerde vandaag haar kledinglijn.

‘Kleding is altijd al een passie geweest. Ik heb de opleiding Mode en Handel gevolgd in Haarlem waarna het verlangen naar een eigen kledinglijn alleen maar groeide’, vertelt Maxime Meiland in een persbericht. ‘In de jaren dat ik in Frankrijk woon heeft de klassieke Franse mode mij geïnspireerd onder andere tot chateau waardige items. De collectie heb ik ontworpen/geselecteerd naar items en vormen die ik zelf mis op de huidige markt. Omdat de items verschillende stijlen bevatten is er voor ieder wat wils.’ De gehele collectie kunt u hier bekijken én bestellen.

Schermafbeelding 2020 06 26 Om 11.17.05
Schermafbeelding 2020 06 26 Om 11.17.09

Exacte kopieën

Maxime Meiland lag onder vuur na de aflevering van Chateau Meiland waarin ze een aantal samples van haar kledinglijn liet zien. RTL Boulevard ontdekte dat haar ontwerpen namelijk ook gewoon te koop zijn bij de Chinese webwinkel Ali Express. In een reactie liet Maxime weten: ‘In mijn collectie gebruik ik stoffen uit China. Sommige stoffen heb ik zelf ontworpen, andere stoffen hebben een patroon dat gemaakt is door de fabriek daar. Ik laat mij inspireren door alles in mijn omgeving. Van het leven op het chateau, tot toffe outfits die ik zie op straat. Mijn ambitie is om een collectie samen te stellen waarin ik mijzelf zie en waar ik de Nederlandse vrouw een plezier mee hoop te doen.’

LEES OOK:

NIEUWE ZIEKTES TEISTEREN ROB VERLINDEN

RACHEL HAZES IN RECHTSZAAL TEGENOVER HARTSVRIENDIN

‘VROUW MANUEL VENDERBOS MAANDEN THUIS WEG’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen