Wietze de Jager leeft mee met team Frank Dane

Wietze de Jager vindt het “waanzinnig” dat hij de kans heeft gekregen om de ochtendshow van Radio 538 te maken, maar beseft ook dat het voor het huidige ochtendteam van Frank Dane “minder nieuws” is. In de ochtendshow, waar De Jager deze week invalt, reageerde hij op het nieuws dat dinsdag bekend werd gemaakt.

Vanaf maandag moet Dane plaatsmaken voor zijn collega De Jager en diens sidekick Klaas van der Eerden. Het nieuws dat Dane na drie jaar uit de ochtend op Radio 538 wordt weggeprogrammeerd kwam dinsdagmiddag voor velen als een verassing. Al snel deed het gerucht de ronde dat de dj niet of amper over de overname zou zijn ingelicht, maar dat weersprak Talpa Network ’s avonds.

“Tegelijkertijd alle respect voor team Dane daarin, want dat is natuurlijk minder nieuws voor hen”, zegt De Jager woensdagochtend in zijn programma. “We begrijpen de berichten ook van mensen die zeggen van: ‘joh, vervelend voor team Dane’. En daarom zeg ik ook: alle respect voor hen. Want dat is geen leuke situatie waar ze in zitten.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen