Connie Witteman

Opnieuw tegenslag voor Connie Witteman

Connie Witteman vertelde twee jaar geleden nog aan iedereen die het maar wilde horen in geuren en kleuren over haar nieuwe avontuur in de autohandel. Met piepkleine, peperdure designautootjes wilde de blonde diva de Nederlandse markt veroveren. Wie nu, twee jaar later, de balans opmaakt, kan echter niet anders dan concluderen dat ook dit zakelijke avontuur van Connie mislukt is.

Met haar Biro’s, kleine, peperdure gepimpte autootjes, dacht Connie Witteman twee jaar geleden een gat in de markt te hebben gevonden. ‘Zo handig met al die drukte in de stad. Je kunt hem overal parkeren en ik ben overal op tijd. Nooit meer stress als het verkeer vaststaat, dan ga ik gewoon over het fietspad’, aldus de blonde diva. Samen met haar (inmiddels ex-)geliefde Eugène van Dun stapte Connie in de autohandel en gaf een klein fortuin uit door meerdere kleine Biro’s op te kopen en deze vervolgens chic aan te laten kleden, onder meer met het duurste leer. Helaas voor Connie staan nu, twee jaar later, de meeste karretjes nog steeds in haar eigen garage en niet bij een nieuwe eigenaar.

Volgens kenners heeft de plotselinge autohobby van Connie haar minimaal anderhalve ton gekost. ‘Als het niet meer is. Het aankleden van de autootjes op zich heeft haar al tienduizenden euro’s per stuk gekost. Daarnaast heeft ze nog het nodige uitgegeven aan publiciteit. En op de Miljonair Fair, waar ze volgens mij twee jaar heeft gestaan, is een stand ook niet gratis’, vertelt een insider aan Weekend.

Alle publiciteit ten spijt zijn de wagentjes van Connie geen succes geworden. In de Biro-shop in Amsterdam zijn haar autootjes inmiddels verdwenen en ook de website van Connie’s Creative Car Concept is uit de lucht gehaald. ‘Het lijkt er sterk op dat haar autohandel een stille dood is gestorven’, laat een vriend van de 68-jarige diva weten. Naar verluidt zou Connie slechts enkele exemplaren daadwerkelijk verkocht hebben.

Lees ook:

Daphne Deckers openhartig over gemis dochter

Tommie Christiaan weer gelukkig na breuk

Vrouw Johnny Heitinga onthult: ‘Er komt een vierde kindje’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen