Melissa Drost

Melissa Drost moet GTST verlaten: ‘De tijd van bezorgdheid is voorbij’

Na zeventien jaar is het tijd voor Sjors om haar koffers te pakken en Meerdijk te verlaten. Op Instagram reageert Melissa Drost nu op het verdrietige nieuws.

Het personage van Melissa Drost was zeventien jaar lang te zien in de soap. De actrice speelde niet al die tijd Sjors: eerst speelde Inge Schrama het personage. Na een burn-out nam Drost de rol van haar over. ‘De tijd van bezorgdheid is voorbij. Na 17 jaar is het tijd voor het personage Sjors om Meerdijk te verlaten…. Daarvan mocht ik 2,5 jaar op me nemen en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Al kon ik haar bij vlagen niet uitstaan, na zoveel tijd is ze in mijn hart gaan zitten. Ze kan zeuren, maar ze is een strijder. Ze strijdt voor het goede, altijd’, schrijft Melissa op haar Instagram.

Lange, intense droom

‘Ik ben blij dat ik kennis heb mogen maken met het soap-genre en heb immens veel respect voor de werkwijze die deze stijl met zich meebrengt. Voor en achter de schermen wordt er zo hard gewerkt! Ik ben ook heel blij met alle lieve mensen die ik heb leren kennen en vrienden die ik heb gemaakt. Het was een soort lange, intense droom’, aldus Melissa.

Nieuwe dingen

Melissa gaat de komende tijd zeker niet stilzitten. ‘En nu, hééél veel zin in nieuwe dingen. Er valt nog zoveel te ontdekken! 🥂’, laat ze weten. ‘Dank aan alle kijkers voor het kijken en de lieve berichten die ik de afgelopen 2 jaar ontving! Dikke kus! #dagSjors #endofanera #GTST #dagallemaal!(vandaag laatste aflevering op Videoland, volgende week laatste op tv)’

https://www.instagram.com/p/B9i09ItBEy4/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Flinke domper voor Johnny de Mol: ‘Ik was te optimistisch’

Openhartige Daphne Bunskoek: ‘Geen spijt dat ik geen kinderen heb’

Quinty Trustfull woont gescheiden van haar man

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen