Henk Blok

Henk Blok maakt comeback: ‘Klaar voor een nieuw hoofdstuk’

Henk Blok is na een sabbatical van zeven maanden weer terug van weggeweest. Hij gaat ditmaal niet als nieuwslezer bij 538 aan de slag, maar bij Radio Veronica.

Vanaf maandag is Blok weer te horen als nieuwslezer. Dat maakte Wilfred Genee bekend, die maandagochtend tijdens zijn show met Henk belde. Hij gaat in de middaguren van 16.00 tot 19.00 uur aan de slag bij Dennis Ruyer en Celine Huijsmans. Eerder was Hans nieuwslezer bij de 538 Ochtendshow met Frank Dane.

Middag

Eind mei besloot Hans Blok met sabbatical te gaan omdat de ziekte sarcoïdose, waar hij al vijftien jaar mee kampt, hem te veel werd. Hij hoopte dat hij zich beter ging voelen als hij niet ‘elke dag om half vijf op moet, maar het blijft een soort experiment’. Ook wilde hij meer tijd doorbrengen met zijn gezin. ‘Ik heb genoten van mijn sabbatical en ben klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière: het nieuws lezen in de middag op Veronica. Ik ben ontzettend blij om weer terug on air te zijn en luisteraars te voorzien van het laatste nieuws’, aldus Blok.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen