Hans Klok

Hans Klok gooit het roer drastisch om!

De Amerikaanse droom van Hans Klok spatte uiteen nadat hij door de coronacrisis geen shows meer in LA kon opvoeren, maar de illusionist begint al snel aan een nieuwe uitdaging: hij presenteert de eerste uitzending van een nieuw en tijdelijk radioprogramma bij 100% NL, De Avondklokshow.

De tijdelijke show gaat van start zodra de Tweede Kamer instemt met de maatregelen voorgelegd door het demissionaire kabinet, waaronder een avondklok van 20.30 uur tot 04.30 uur. De Avondklokshow is dan vanaf zaterdag te horen op de radiozender van 19.00 uur tot 22.00 uur.

In overleg

“We waren al een tijdje in overleg, maar nu mag ik het dan toch eindelijk aan de grote klok hangen. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik de eerste Avondklokshow op 100% NL mag presenteren”, zegt de illusionist over de show. “Mijn naam leent zich hier natuurlijk perfect voor.”

Positiviteit

In de show komen spelletjes, verhalen en muziek aan bod. 100% NL-dj Stephan Jacobs begeleidt Klok en neemt daarna het stokje over. “100% NL wil in deze lastige tijd nog meer positiviteit brengen. Nu veel luisteraars ’s avonds verplicht thuis moeten blijven, bieden wij ze ook ’s avonds extra entertainment”, aldus Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen